Ποιοι είμαστε

Το A.B.A. Football Training είναι ένα καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις κάθε αθλητή. Χρησιμοποιώντας αισθητήρες τύπου LED, η ασύρματη εφαρμογή μας παρακολουθεί τις επιτυχίες στον στόχο και τα δεδομένα αποθηκεύονται ώστε να υπάρχει ανταγωνιστικό στοιχεία στην εκπαίδευση και εξέλιξη κάθε αθλητή.

 

Ο προπονητικός εξοπλισμός είναι δομημένος πάνω στην γνωστική μάθηση. Η γνωστική μάθηση είναι ένας τρόπος εκπαίδευσης μακράς διάρκειας χρησιμοποιώντας πρώτα το μυαλό και μετά το σώμα. Μπορείτε να δείτε άμεσα αποτελέσματα από την εκπαίδευση και να τα συγκρίνετε με τα προηγούμενα.

 

Επιδιώκουμε συνεχώς νέους καινοτόμους τρόπους εκπαίδευσης με χρήση της τεχνολογίας για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα.

 

Απευθυνόμαστε σε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου που θέλουν να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Δουλεύουμε με ολιγομελή τμήματα ποδοσφαιριστών εστιάζοντας στην λεπτομέρεια. Οι προπονήσεις είναι προσαρμοσμένες στο επίπεδο του κάθε ποδοσφαιριστή.

 

Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης του A.B.A. Football Training είναι ότι έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να πραγματοποιηθεί μια δυναμική, απαιτητική και αποτελεσματική προπόνηση για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας και να επαναφέρεται τον χρόνο σας στον αγωνιστικό χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

5ο χιλ. Ιωαννίνων-Δωδώνης, Ιωάννινα (Έναντι Πανεπιστημίου) | abafootball019@gmail.com | 6936 852010